Kap Ceketlerde Sezon Trendleri

Kap Ceketlerde Sezon Trendleri

Trendlerden İlham Alın

 

Tesettür kaplar, birbirinden farklı karakterdeki pek çok tarza başarıyla uyum sağlayabilir. Onları vazgeçilmez kılan etmenlerde biri de bu uyum kabiliyetleri.

Kombinde “kap etkisi”nden her mevsim yararlanmanız mümkün. İlkbahar ve sonbaharda daha çok gündeme gelseler de, kışlık ve yazlık modeller de sıkça kullanılmakta.

Kap ceketler işlevsel özelliklerinin yanı sıra, estetik değerleriyle de ön plana çıkıyor. Gerçekten şık tasarıma sahip bir kap ceket, vasat bir kombini kurtarabilir, kombinin en dikkat çeken üyesi olabilir. Özgün tasarımlar, kombinde baskın özellik göstererek, bütünün algılanışını büyük oranda etkileyecektir.

 

 

Peki, Tesettür Kap Modelleri 2021 yılında hangi detayları karşımıza çıkarıyor? İşte, sezon koleksiyonlarını şekillendiren ayrıntılar!

 

Daha Fazla Renk!

 

İlkbahar ve yazın yüksek enerjisi bu yıl, sonbahar ve kışa da sirayet edeceğe benziyor, zira sezon koleksiyonlarındaki pek çok parçada yüksek bir frekans söz konusu.

Koleksiyonlarda renklerin özgürce kullanıldığını görüyoruz. Bu, hem birden fazla rengi bir arada kullanmak hem de canlı renkleri tasarıma dâhil etmek şeklinde kendini gösteren bir akım.

 

Renk konusundaki bu cömertlik, elbette spor stilleri zenginleştirici özelliğe sahip. Bunun yanı sıra, abiye konseptinde de sezonun renk çeşitliliğinden yararlanabilirsiniz. Birden fazla rengin parlak detaylarla birlikte boy gösterdiği kaplar, abiye konseptine uyum sağlayabilir.

 

Sadelikten Yanaysanız…

 

Yüksek enerji aklınıza sadece gösterişli detayları getiriyorsa, bakış açınızı biraz daha genişletmenizde fayda var. Tamamlayıcı parçaların karakterlerine bağlı olarak, sade kap ceket modelleri de gayet dinamik etkiler ortaya koyabilir.

Modern ve şıksa, sade bir tasarım da oldukça yüksek bir enerji yayar. Yalın çizgilere sahip modern kapları, spor parçalarla tamamlayarak, spor stiller meydana getirebilirsiniz. Özellikle açık renklerin hâkimiyeti altındaki modeller, dinamik stillere daha kolay uyum sağlar.

 

Sezon koleksiyonlarında, enerjisi yüksek tarzlara uyumlanma kabiliyetine sahip sade kap ceketleri de görüyoruz. Bunlarda birden fazla baskın detay yerine, tek bir güçlü detay söz konusu.

 

Şık Koleksiyonlar Tesettür Çarşım’da!

 

Modaya yön veren trendlerin özgün anlayışlarla yorumlandığı tasarımlar, güncel görüntüler hazırlamanızı sağlarken, aynılaşma riskine girmenizi de önler.

 

Tesettür Kap Modelleri 2021 trendlerinin özgün yorumlarına online mağazamızdan sahip olabilirsiniz.

Etiketler: Kap Ceketlerde Sezon Trendleri
Mart 10, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR