Bayram İçin Kombin Önerileri

Bayram İçin Kombin Önerileri

Bayrama Özel Kombinler

 

Kalpleri bir araya getiren bayramlar, kültürümüzün önemli öğelerinden. Bu özel zaman dilimlerinde neşe, bütün bir toplum tarafından paylaşılıyor. Bu coşkunun azalmadan gelecek nesillere aktarılması için bayrama özgü geleneklerin yaşatılması gerek.

Bayramda, bu zaman dilimine özel olarak seçilmiş kıyafetlerin giyilmesi, bayram geleneklerinden biri aslında. Bütün bayram boyunca şık görünmek bir gelenek olmanın ötesinde, değerlere duyulan saygının da göstergesi.

Bayramlık sevinci sadece çocuklar için değil. Özel parçalar seçerek siz de bu çocuksu, naif sevinci taşıyabilirsiniz. Peki, bayram yaklaşırken bu coşkuyu hangi kombinlerle yansıtmayı planlıyorsunuz?

Bayram kombinlerinde şık ama gösterişten uzak parçalar tercih edilmesinde fayda var. Abiye konsepti bunun için gereğinden fazla ihtişamlıdır. Spor kombinlerle de bayrama özel şıklık değil, günlük etkiler elde etme riski söz konusu. Dolayısıyla, şık ama sade, yani modern parçalar seçmeye özen göstermelisiniz.

 

Riske Girmeyin

 

Kombin hazırlamak, birden çok değişkeni hesaba katmayı gerektirir. Detaylardan birinin atlanması, bütün bir kombinin ışıltısını söndürmeye yetebilir. Bu nedenle ya çok dikkatli davranın ya da takımlardan yardım alın. Tesettür Bayramlık Takımlar, uygun parçaları, en uygun şekilde sizin yerinize bir araya getiriyor. Onların desteğinden yararlanabilirsiniz.

Tunik- pantolon, yelek- pantolon gibi ikililerden meydana gelen takımlarla kombin için düşünme zahmetinden kurtulmanız mümkün.

 

Işıltılı Detaylara Yönelebilirsiniz

 

Bayrama özel şıklık için ışıltılı ayrıntıları devreye sokun. Pul payet, boncuk, taş işleme gibi detaylar bu konuda size yardımcı olacaktır.

Fakat bu parıltılı detayların kullanımında tedbiri elden bırakmamakta fayda var. Aklınızda tutmanız gereken nokta, kombini abartılı bir abiye havasından uzak tutmak. Bu sebeple, ışıltılı detaylar, diğer detaylarda sadelik söz konusuysa gündeme gelebilir.

 

Floral Desenlerden Yardım Alabilirsiniz

 

Bayram coşkusu için çiçek desenlerinin neşesinden yararlanmanız da mümkün. Çiçek desenleriyle süslü modeller, bayram sevincini başarıyla yansıtabilir.

Çiçek desenlerinin kullanımında da ölçüyü kaçırmamaya dikkat edin. Kombini oluşturan parçalardan sadece birinde renkli bir çiçek deseni yeterli olacaktır. Örneğin, tunikte çiçek deseni varsa, başörtüsünde desensiz model kullanımını tercih edin.

 

Bayram Coşkusu Tesettür Çarşım’da!

 

Bu özel zaman dilimi için şık ve özel parçalar Tesettür Çarşım’da sizi bekliyor.

Tesettür Bayramlık Takım modellerini ve daha fazlasını online mağazamızdan inceleyebilirsiniz.

 

 

 

Etiketler: Bayram İçin Kombin Önerileri
Ağustos 06, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR