Tesettür Abiye Seçiminde Bunlara Dikkat Edin

Tesettür Abiye Seçiminde Bunlara Dikkat Edin

Doğru Seçim, Gerçek Şıklık

 

Gerçekten şık bir görünüm ancak, doğru modeli seçmekle mümkün. Peki, abiye modelleri arasında karar vermeye çalışırken neler göz önünde bulundurulmalı?

Vücut yapısı, organizasyon konsepti, güncel trendler ve kişisel beğeniler, Tesettür Abiye Modelleri arasında seçim yaparken değerlendirmeniz gereken başlıca kriterler olarak karşımıza çıkıyor.

 

 

 

Vücut Yapısı

 

Alternatifleri değerlendirme aşamasında, yalnızca modelin görsel tasarımını dikkate alma hatasından kaçının. Unutmayın, tasarım ne kadar şık olursa olsun, bedeninizin yapısıyla uyumlu değilse, ortaya zarif bir görüntü çıkaramaz.

Bu noktada özellikle omuz, göğüs, bel, kalça ve basen genişliği ile bacak uzunluğu, dikkate almanız gereken ölçüler. Elbette, tesettür kuralları gereği kıyafet, vücut hatlarınızı belli etmemeli, fakat çok bol yapılı kıyafetlerin de estetik açısından kabul edilebilir olmayacağını aklınızda bulundurun.

Gizlemek istediğiniz fazlalıklarınız varsa, vücudunuzun bu bölgelerinde iri, açık renkli ve parlak desen, taş işleme gibi ayrıntılara sahip modellerden uzak durmanızda fayda var, zira bu tür detaylar, üzerinde bulundukları alanı, olduğundan daha geniş gösterme eğilimindedir.

 

Organizasyon Konsepti

 

Evet, söz konusu abiye olunca akla ilk gelen, bol ihtişam. Bununla beraber, abiye kullanımına izin veren her organizasyon bu kadar ihtişam içermeyebilir. Bazı organizasyonlar sade konsepte sahiptir. Bunlarda iddialı abiye tasarımları, rüküş görüntü anlamına geliyor.

Düğün gibi genellikle bol şaşaa içeren organizasyonlarda ise sade abiye modelleri, organizasyonun ışıltısı altında sönük kalmaya yol açar. Bu tür konseptlerde, ihtişam konusunda cömert modelleri tercih edebilirsiniz.

 

Tesettür Abiye Trendleri

 

Trendler, görüntünün güncel olması için önemli. Güncel abiye kombinleri hazırlayabilmek, modayı takip etmek, trendlerden haberdar olmak ve bunları kombin içinde kullanmakla mümkün.

Özgün tasarımlar sunan koleksiyonlar, daha iyi ve/ veya farklı olanlara erişmenizi sağlayacaktır.

 

Kişisel Beğenileriniz

 

Organizasyon konseptinin gerektirdiği sınırların dışına çıkmayan trendler arasında seçim yaparken devreye kişisel beğenileriniz girmeli. Sırf moda diye size hitap etmeyen bir tasarımı kullanmak, davet boyunca size kendinizi yabancı hissettirecektir.

Trendler arasında, benimsediğiniz stile uyanları veya yeni stiller konusunda size ilham verenleri kullanın. Önemli olan, aynada gördüğünüz kişiyi önce sizin beğenmeniz. Size kendinizi yabancı hissettirecek modellerin içinde rahat hissedemezsiniz.

 

Seçkin Alternatifler Moda Çarşım’da!

 

Farklı konseptlerin ve stillerin gereksinimlerini başarıyla karşılayacak Tesettür Abiye Modelleri Tesettür Çarşım koleksiyonlarında sizi bekliyor. Birbirinden şık tasarımlara online mağazamızdan sahip olabilirsiniz.

Etiketler: Tesettür Abiye Seçiminde Bunlara Dikkat Edin
Mart 09, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR