Tuniklerde Sezon Trendleri Neler?

Tuniklerde Sezon Trendleri Neler?

Sezona Hâkim Detaylar

 

Kombin hazırlarken güncel görüntüler için trendlerden yardım almalısınız. Sezona hakim detaylar arasında, kendi beğenilerinize uygun olanları, kendi yorumlarınızla kullanmanız, özgün ve güncel stiller ortaya çıkaracaktır.

Peki, Tesettür Tunik Modelleri 2019 yılında hangi detaylarla şekilleniyor? İşte, koleksiyonlarda sık sık karşımıza çıkan detaylar!

 

Tema “Sadelik”

 

Aslında sadece tesettür tuniklerde değil, tüm modaya son yıllarda sadelik hâkim.

Minimalizmin etkileri ve modest giyim tarzı, son derece geniş bir kitle tarafından benimsenmiş durumda. Hal böyle olunca, koleksiyonlara da sadelik damga vuruyor. Bu noktada, sadelik kavramıyla ilgili zihninizde olumsuz çağrışımlar varsa, ezberlerinizi değiştirmeniz gerek, zira yeni moda anlayışları, diğer pek çok kavramı olduğu gibi sadelik kavramını da değişime uğrattı. Artık trend, sadeliği şıklıkla bir araya getirmek.

Sadelik kuralına uygun olarak trend tasarımlarda tek renk kullanımı sıkça gözlenmekte.

 

Çizgili Desenler

 

Sade modellere hareket katmada çizgili desenlerden bol bol yardım alınmış.

Çizgili desenler, kombindeki diğer ayrıntılara bağlı olarak, spor stil de oluşturabilir, klasik de. Genel olarak, koyu renklerin ağırlıkta olduğu kombinlerde çizgili desen, klasik tarz; açık renklerle ise spor görüntü meydana getirecektir.

 

Payet Işıltısı

 

Koleksiyonlara sadeliğin hâkim olması, ışıltılı detayların tamamen devre dışı kaldığı anlamına gelmiyor.

Payet gibi ayrıntılar klasik çizgiye yakın tasarımlarda şıklık dozunu arttırmakta, fakat onları gördüğümüz tek yer bu tür modeller değil, zira payet kullanımı sadeliğin bozulması anlamına her zaman gelmiyor. Kimi modellerde payetin varlığı modeli hareketlendirmekle beraber, minimalist etkiyi ortadan kaldırmamakta.

 

Trend Renkler Neler?

 

Renk, tasarımın karakterini şekillendirici en önemli ayrıntıların başında gelir.

Bu sezon tesettür tunik modellerinde mürdüm, hardal, pudra, indigo, kiremit ve turuncu gibi baskın karaktere sahip renklerle karşılaşıyoruz. Bu özel tonların ayırt edici özelliği, pek çok farklı stile kolay uyarlanabilir olmaları. Dolayısıyla onlar için “kullanışlı renkler” tabirini kullanabiliriz.

 

Sezon Trendleri Tesettür Çarşım’da!

 

Tesettür Tunik Modelleri 2019 yılı trendleri Tesettür Çarşım koleksiyonlarında yer alıyor. Şık detaylarla bezeli tasarımlar sokak modasında olduğu kadar, daha fazla şıklığın gerekli olduğu konseptlerde de uygun aksesuarlar kullanıldığı takdirde başarıyla iş görebilir.

 

Etiketler: Tuniklerde Sezon Trendleri Neler?
Temmuz 30, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR